“GODHA”


wis dak jaluk nganggo rerepen

kareben pepinginan dadi wewayanganmu

wis ora kok gegem maneh pitutur luhur kang sumulur

sumendhe alis kang tansaya kalis

anakku….

delengen layangan oleng kang kasaput angin esuk

nggeret karep kang ora nate kesirep

ananging…

isih ana dina kanggo nglembara

golek wewadining waspa

kang mili nalika

esemmu kasandhung prakara

anakku….dudu iku sing kok goleki

dudu iku sing kok udi

ati lan pikir jenjem

minangka tamba

kanggo jinem…

Surabaya, Kemis Wage, Ruwah 1942. 30 Juni 2009

2 Komentar (+add yours?)

  1. madagumilang
    Jul 29, 2009 @ 08:26:33

    mekaten, bapak
    matur suwun, saking ingkang putra

    Balas

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

PEMBELAJARAN SASTRA DI SEKOLAH DASAR

Sastra Mampu Membuka Mata Hati dan Mata Pikiran Kita, Karena Sastra Adalah Refleksi Kehidupan Kita

Sobo sak paran-paran

Ini blog-blogan ...

Garis Edar-ku

Blog tentang seputar aktivitas kerjaku

@ReeMekarsari

Buat Saya, "Bahagia itu Sederhana" -Ree-

@MaureenMoz

live is an adventure. enjoy the ride.

alangalangkumitir

Javanese Manuscripts

Enrichissez-vous!

enrich yourselves

Joglo Drama - Mbah Brata

Seni memanusiakan manusia, menjadikan manusia lebih manusiawi

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger menyukai ini: